mandag 19. oktober 2009

reiseruten i boks!

endelig er reiseruten i boks! etter mye fram og tilbake, har vi endelig fått reiseruten i orden.
reiser først til Beijing den 26/12. planen er å reise i allefall mellom deler av Kina, Vietnam, Laos, Thailand og Malaysia, før vi reiser med fly fra singapore til Sidney 26/03. fra Melborne til Auckland 17/05. deretter til Honolulu 20/05. vi når Los Angeles den 3/06, og reiser videre til Miami den 3/07. for håpentligvis får vi mulighet til å reise innom Cuba i denne perioden.
deretter bærer turen videre til Jamaica den 24/07, og tilslutt reiser vi til New York den 31/07. vi reiser tilbake igjen til Norge den 14/8.
tror vi har funnet en del interessante reisemål, så blir spennende å få oppleve de alle :)

nå om dagen går det i å få sendt av gårde visum og få tatt alle vaksinen vi trenger.
har hatt litt problemer med å finne spesifikk informasjon anngående vilkårende rundt visum, men viser til å la seg ordne nå. regner med å få sendt de av gårde innen uken er omme :)
må tydeligvis ta en del forskjellige vaksiner, med tanke på alle stedene vi skal reise. heldigvis fått meg en time om et par uker, så da blir det også unnagjort :) ut i fra informasjon på www.vaksinekart.org så lyder det til at vi må ta følgende vaksiner: Hepatitt A, Hepatitt B, Difteri, Stivkrampe, Kikhoste, Polio, Gulfeber og Malaria. i tillegg vil det være smart å ta Tyfoidfeber og Japansk encefalitt. så blir spennende å høre hva legen sier :)

1 kommentar:

  1. gleder meg til å følge dere på tur vennen!
    det blir sjovt ;)

    klem anja

    SvarSlett