onsdag 2. juni 2010

Tweed Heads med jentene mine!


Etter en opplevelsestur til Fraiser var det faktisk deilig å komme tilbake til en seng å sove i. etter en overnatting i Brisbane tok jeg Grey hound bussen til Tweed Heads. Denne byen ligger ca en halvtime fra Surfers Paradise. Møtte opp med Anne, Tonje og Laila. Planen var egentlig at vi skulle bo på hostell i Surfers Paradise, men så hadde Laila møtt en fyr på flyet fra Bali som fortalte at han hadde et hus i Tweed Heads, og vi var velkomne til å bo hos han. Selvfølgelig takket vi ja til fri akkomodasjon. ikke nok med det, men vi fikk også en personlig guide. Han tok oss med til noen kulper, som han fortalte at mange av de lokale reiser til - tar med deg noe mat og noen øl og tilbringer mye av dagen der.







En av de siste dagene tok han oss med til Nimbin og Byron Bay. Nimbin er en liten by litt opp i fjellene. Man kan godt kalle det en hippi by, som hvor politiet lukker øynene for noe av det som foregår. Er hitter mannen i gata og røyker hasj midt i lyse dagen, og de lager til og med en egen avis kun og hvor positivt det er å røyke, og det må legaliseres. Morsom by å oppleve. Byron bay, så vi ikke så altfor mye av (pga tid), men fikk kommet oss opp til lighthouse og spist lunsj på en av restaurantene.











Utrolig herlig å kunne bo et sted hvor en kunne ta tingene ut av baggen og sove i en god seng. Ikke nok med det, så vartet han oss opp med middag, gjorde klar sauna og boblebadet og kjørte oss hvor hen vi ville. Så jeg må virkelig si at vi var utrolig heldige som kunne få bo hos han.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar